UPDATE KHAS Untuk Sesi Temuduga Separa Perubatan SEMENANJUNG, SABAH & SARAWAK sesi 2022

Bakal Menduduki TEMUDUGA SEPARA PERUBATAN tahun 2022? Anda Perlukan Rujukan ini

Tawaran ini terhad untuk kali ini sahaja
separa perubatan
Ebook ini adalah rujukan yang digunakan dan telah membantu calon-calon temuduga separa perubatan sebelum ini. Jika anda cari rujukan ini di kedai buku atau di laman-laman web yang lain, dukacita dimaklumkan... anda tak akan jumpa.

Ianya EKSKLUSIF edaran Tim Infokerjaya HANYA UNTUK pembeli pakej rujukan peperiksaan online yang lalu sahaja.

Tetapi ramai yang email mahukan rujukan ini dibuka juga kepada mereka yang bukan pembeli rujukan peperiksaan Online yang lalu, maka kami buka jualan rujukan ini untuk mereka juga. Mungkin anda yang email kami semalam?

Antara yang email Tim Infokerjaya semalam..

u29d

Untuk anda, kami buka juga jualan ini untuk beri manfaat penuh kepada anda. Apa yang penting adalah anda hadir ke sesi temuduga nanti dengan penuh keyakinan dan persediaan.

Ambil peluang ini dan jangan sia-siakan panggilan temuduga anda. Kemungkinan anda tidak dipanggil lagi selepas ini? Jadi berikan yang terbaik untuk temuduga kali ini.

Rujukan ini disusun dengan pengalaman dan perkongsian calon-calon sebenar sebelum ini. Jadi anda bakal mendapat satu rujukan yang tepat disertakan dengan contoh soalan untuk persediaan anda

Jadi komponen Simulasi Temuduga ini anda boleh gunakan untuk persediaan temuduga anda tahun ini untuk semua jawatan dalam SKIM SEPARA PERUBATAN oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

BONUS! 2 Komponen Extra!

T030

BONUS 1: Template Resume

Setelah selesai dan kami doakan anda lulus peperiksaan online, maka anda akan dipanggil ke sesi temuduga. Kami sediakan template resume ini untuk kegunaan temuduga anda
  • editable! Masukkan maklumat anda
  • Boleh guna berulang-kali!
  • Ringkas tapi mematuhi keperluan temuduga
yklimited20

Komponen 2: KHAS KONFIDEN TEMUDUGA

Ramai yang ada masalah keyakinan diri semasa nak ke sesi temuduga. Sebenarnya latihan keyakinan ini bermula dari dalam diri anda sendiri. Kami akan cuba bantu 'boost' keyakinan diri anda dengan rujukan ini.

Pastinya akan menjadi satu aset untuk perjalanan hidup yang semakin mencabar sekarang!

Peluang anda untuk akses kepada satu-satunya rujukan Temuduga Separa Perubatan ada di sini

Buat tempahan sekarang!
separa perubatan
Rujukan ini BUKAN BUKU tetapi adalah eBOOK versi download (pdf file). Anda akan dapat akses ke laman download selepas bayaran disahkan