Jika anda calon peperiksaan Online Separa Perubatan 7 MAC 2017, rujukan ini  untuk anda

DIBUKA SEMULA dan akan ditutup
JAM 11.59PM 6 MAC 2017

Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk Peperiksaan ONLINE SEPARA PERUBATAN

USAH RISAU!

Anda berada di tempat yang betul! Anda bakal mengenepikan RIBUAN CALON yang lain yang tidak menemui laman web ini. TAHNIAH!

Antara mereka yang berjaya peperiksaan Separa Perubatan sebelum ini

Muatturun PREVIEW Copy Rujukan ini.

Masukkan nama dan email untuk kami hantarkan preview copy ini;

TERKINI!!

Calon-calon ini sedang meninggalkan anda JAUH KE BELAKANG! Mereka nak singkirkan anda dari persaingan. Mereka dah beli! Kenapa biarkan anda disingkirkan?

>> Klik DISINI untuk pembelian SEGERA <<

Jika anda calon panggilan peperiksaan ONLINE SEPARA PERUBATAN

Satu perkara yang anda kena sedar, anda bakal bersaing dengan ribuan calon lain untuk merebut jawatan SEPARA PERUBATAN yang ditawarkan oleh pihak kerajaan. Yang bakal membezakan anda dengan calon lain adalah, bagaimana persediaan anda untuk menghadapinya. Anda sampai ke sini pastinya kerana anda sedang melakukan persediaan untuk berjaya nantikan? TAHNIAH untuk anda kerana usaha tersebut telah membawa anda ke sini!

Anda mungkin tak perasan, pada tahun 2015 lalu, kerajaan telah mengumumkan pembekuan ambilan perjawatan baru. Ianya diumumkan oleh pihak Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) dan diikuti perlaksanaannya oleh pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA).

Jadi tahun 2016 antara tahun paling kurang ambilan kakitangan kerajaan

Ramai yang kecewa dengan pengumuman ini tetapi telah diredakan oleh Ketua Setiausaha Negara yang menjelaskan pembekuan hanya untuk pengambilan baru. Tetapi jika berlaku kekosongan dan keperluan, akan ada ambilan dilakukan.

TETAPI tahun 2017 ini anda seorang yang bertuah kerana dipanggil untuk LATIHAN SEPARA PERUBATAN.

..... dan Tim Infokerjaya akan bersama-sama anda!

 

Siapa Tim Infokerjaya?

Tim Infokerjaya telah membantu ribuan calon sejak tahun 2008/09 dan komited membantu sehingga kita. Untuk rekod, telah lebih 73,000 orang graduan telah mendapat manfaat dari Tim Infokerjaya dalam pelbagai manfaat kerjaya termasuk penyediaan resume, persediaan temuduga dan yang paling penting apa yang anda sedang hadapi sekarang.... PEPERIKSAAN KEMASUKAN KERJAYA KERAJAAN

Kami telah bersama graduan melalui proses transformasi peperiksaan tapisan kerajaan. Dari sesi ujian secara offline yang dilaksanakan oleh pihak SPA sehingga kini ianya dalam medium Online. Dari tapisan ujian 5 Seksyen ujian kepada ringkasan kini kepada 2 Seksyen secara online

... dan TERKINI tahun 2017 untuk Latihan Separa Perubatan, 1 Seksyen sahaja. Pasti ada 'trick', tak mudah yer!

Untuk pelbagai jawatan, ribuan telah lulus. Antaranya;

Untuk 7 MAC 2017 Exam Online Separa Perubatan, ini yang anda perlukan..

Apa yang ada dalam ebook ini yang bakal membantu persediaan anda?

45 Nota Ringkas

Nota ini akan menjimatkan 15 jam masa anda mencari dan menyaring maklumat yang penting untuk peperiksaan ini. Kami ada pengalaman dan kami tahu bahagian mana yang anda perlu fokus!

Penerangan Format

Percaya kepada kami, faktor utama kegagalan calon adalah kerana calon tak tahu format. Bila tiba peperiksaan terus terkejut dengan soalan. Tak perlu terkejut, kami berikan gambaran sebenar!

70++ Contoh Soalan

Ini bukan soalan ramalan atau soalan sebenar. Ianya lebih kepada contoh soalan untuk berikan anda gambaran bagaimana soalan dibentuk dan disoal. Eh tahun ini tiada contoh soalan oleh pihak SPA kan?

Pecahan Seksyen

Penilaian setiap seksyen sebenarnya ada rahsia yang tersembunyi. Ada pecahan dalam seksyen penilaian dan anda yang tahu bakal mendapat manfaat lebih dalam melakukan persediaan sebelum peperiksaan!

Maklumat Jawatan

Anda kena faham dan tahu mengenai jawatan dalam Latihan Separa Perubatan (U29) ini. Apa tugasan dan apa yang bakal anda lalui selepas berjaya menjawat jawatan ini. Maklumat ini anda perlukan untuk sesi temuduga anda nanti. Jangan ke temuduga jika tak ada maklumat ini!

..... dan banyak lagi. Usah berlengah, tempah sekarang!

Selepas pembelian, anda akan diberikan akses ke laman download untuk muatturun semua komponen. Ianya adalah Ebook dan bukan buku. Tiada komponen yang akan dipos ke rumah anda. Terus muatturun semua komponen untuk mempercepatkan anda melakukan persediaan

Tak perlu fikir lagi, lagi lambat anda buat keputusan untuk membeli, lagi jauh calon lain meninggalkan anda! Terus buat pembelian!

HANYA RM40

Tiada risiko untuk anda. Pembelian anda disertakan bersama jaminan pulangan wang. Ianya adalah amalan kami di Tim Infokerjaya sejak 6 tahun lalu. Kami sandarkan kredibiliti dan reputasi baik 6 tahun kami untuk buang keresahan anda. Terus buat pembelian tanpa ragu kerana anda berurusan dengan satu entiti yang boleh dipercayai.
Tim Infokerjaya - Pengeluar rujukan kerjaya Online NO 1 Malaysia

Copyright ©2008 - 2017. Infokerjaya PLT - Tim Infokerjaya

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.