Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk Peperiksaan ONLINE SEPARA PERUBATAN SESI TAHUN 2021 ini?

USAH RISAU! Anda berada di tempat yang betul! Anda bakal mengenepikan RIBUAN CALON yang lain yang tidak menemui laman web ini. TAHNIAH!
Sejak tahun 2009 Tim Infokerjaya telah bantu ribuan calon berjaya
Sesi peperiksaan Separa Perubatan yang terakhir adalah pada 2019 yang lalu. Antara yang telah berjaya dalam sesi sebelum ini;
12
10
7
6
4
1
11
9
8
5
3
2
Mereka berjaya atas usaha mereka. Tapi yang pasti ini rujukan mereka..
Rujukan ini disusun khas untuk bantu persediaan calon. Ianya telah dikemaskinikan untuk setiap kali peperiksaan untuk memastikan ianya VALID untuk sesi tahun 2020 ini.
separa2021
Rujukan ini bukan BUKU tetapi EBOOK. Pembeli diberikan akses ke laman download untuk muatturun semua komponen selepas bayara disahkan

150++ Mukasurat
Nota ini akan menjimatkan 15 jam masa anda mencari dan menyaring maklumat yang penting untuk peperiksaan ini. Kami ada pengalaman dan kami tahu bahagian mana yang anda perlu fokus! Lebih 40+ Nota Ringkas!

Penerangan Format TERKINI
Percaya kepada kami, faktor utama kegagalan calon adalah kerana calon tak tahu format. Bila tiba peperiksaan terus terkejut dengan soalan. Tak perlu terkejut, kami berikan gambaran sebenar!

180++ Contoh Soalan
Ini bukan soalan ramalan atau soalan sebenar. Ianya lebih kepada contoh soalan untuk berikan anda gambaran bagaimana soalan dibentuk dan disoal. Eh tahun ini tiada contoh soalan oleh pihak SPA kan?

Maklumat Perjawatan
Anda kena faham dan tahu mengenai jawatan dalam Latihan Separa Perubatan tahun ini. Apa tugasan dan apa yang bakal anda lalui selepas berjaya menjawat jawatan ini. Maklumat ini anda perlukan untuk sesi temuduga anda nanti. Jangan ke temuduga jika tak ada maklumat ini!
Jika anda calon panggilan peperiksaan ONLINE SEPARA PERUBATAN SESI 2021 ini..
Satu perkara yang anda kena sedar, anda bakal bersaing dengan ribuan calon lain untuk merebut jawatan SEPARA PERUBATAN yang ditawarkan oleh pihak kerajaan.

Apa ang bakal membezakan anda dengan calon lain adalah, bagaimana persediaan anda untuk menghadapinya. Anda sampai ke sini pastinya kerana anda sedang melakukan persediaan untuk berjaya nantikan?

TAHNIAH untuk anda kerana usaha tersebut telah membawa anda ke sini!

Untuk sesi tahun 2020 ini jika anda tak perasan, peperiksaan ini melibatkan calon seluruh Malaysia. Jika dulu, sesi peperiksaan dilakukan mengikut zon, tapi kali ini semua sekali. Calon Sabah/Sarawak dan Semenanjung mengambil peperiksaan pada tarikh dan masa yang sama.

Mungkin anda hairan kenapa anda dapat panggilan dan surat itu ditulis dengan spesifik anda calon Sabah/Sarawak atau Semenanjung? Ada sebab besar kenapa begitu. Tapi kita simpan dulu. Anda tak perlu fikir. Apa yang anda perlu sedar adalah, anda bersaing dengan calon seluruh Malaysia!

Pasti yang nak anda berjaya adalah KELUARGA ANDA dan ANDA SENDIRI..

TETAPI..

Ribuan calon lain nak ANDA GAGAL. Itu namanya PERSAINGAN.

Opss! Jangan risaulah. Anda dah berada di tempat yang betul.

..... dan Tim Infokerjaya akan bersama-sama anda!
Anda yang pilih laluan masa depan anda! LULUS/GAGAL tanya persediaan anda. KAMI NAK ANDA LULUS!
Lagi calon yang LULUS sebelum ini selepas guna rujukan ini sebagai persediaan
Kami tak janjikan anda lulus. Apa yang kami janjikan adalah bantuan persediaan untuk anda. Tinggalkan calon lain yang tak buat persediaan betul. Biar mereka 'blurrr' dalam dunia mereka sendiri. lebih penting, anda tak 'blurrr' dan 10 langkah di depan mereka :)
15mac
u29_8
u29_5
u29_4
u29_1
lulusmac
u29_7
u29_6
u29_3
u29_2
YA! Saya Serius Untuk Exam SESI TAHUN 2021 ini
Rujukan ini untuk anda..
separa2021
Bayaran menggunakan bank tempatan (Maybank, CIMB, Bank Islam, BSN, RHB, Alliance diterima)
Soalan Lazim

Adakah ini soalan bocor dari SPA?
TIDAK! Soalan SPA adalah sulit dan ianya tertakluk kepada Akta Rahsia Rasmi. Soalan yang diberikan adalah umum untuk memberikan gambaran jelas bagaimana soalan ditanya dalam sesi peperiksaan ini

Soalan ramalan ini pasti naik ke masa exam nanti?
Sekali lagi, ianya BUKAN SOALAN RAMALAN. Soalan yang diberikan hanya sebagai contoh untuk memudahkan persediaan anda

Pasti lulus ke kalau saya beli rujukan ini?
Kita tak janjikan anda lulus. Apa yang kami sediakan adalah rujukan termasuk nota, contoh soalan dan penerangan jawatan untuk memudahkan persediaan anda. Jika anda rujuk 'snapshot gambar' di atas, RAMAI yang telah lulus dengan rujukan ini. Mungkin giliran anda tahun ini?

Berapa lama buku ini akan sampai ke rumah saya?
Ianya BUKAN buku tetapi eBook jadi tidak melibatkan POS. Anda akan diberikan akses ke laman download untuk muatturun semua komponen selepas bayaran disahkan. Ianya dalam format PDF dan memerlukan perisian Acrobat Reader untuk bacaan. Jika tiada software ini, boleh muatturun PERCUMA di sini (KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD)
© 2009-2021 | Infokerjaya PLT | Tim Infokerjaya
Disclaimer:
Tim Infokerjaya bukan dari Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Apa yang kita sediakan adalah bantuan persediaan calon untuk sesi peperiksaan. Soalan yang disediakan bukan SOALAN BOCOR jauh sekali soalan sebenar peperiksaan. Ianya lebih kepada contoh soalan untuk memudahkan persediaan calon dilengkapi bersama nota-nota persediaan.