Bakal Menduduki TEMUDUGA SEPARA PERUBATAN U29? Anda Perlukan Rujukan ini

Tawaran ini terhad untuk kali ini sahaja
Temuduga Separa Perubatan
2 Ebook ini adalah rujukan yang digunakan dan telah membantu calon-calon temuduga separa perubatan sebelum ini. Jika anda cari rujukan ini di kedai buku atau di laman-laman web yang lain, dukacita dimaklumkan... anda tak akan jumpa.

Ianya EKSKLUSIF edaran Tim Infokerjaya HANYA UNTUK pembeli pakej rujukan peperiksaan online yang lalu sahaja.

Tetapi ramai yang email mahukan rujukan ini dibuka juga kepada mereka yang bukan pembeli rujukan peperiksaan Online yang lalu, maka kami buka jualan rujukan ini untuk mereka juga. Mungkin anda yang email kami semalam?

Antara yang email Tim Infokerjaya semalam..

u29d

Untuk anda, kami buka juga jualan ini untuk beri manfaat penuh kepada anda. Apa yang penting adalah anda hadir ke sesi temuduga nanti dengan [enuh keyakinan dan persediaan.

Ambil peluang ini dan jangan sia-siakan panggilan temuduga anda. Kemungkinan anda tidak dipanggil lagi selepas ini? Jadi berikan yang terbaik untuk temuduga kali ini.

Rujukan ini disusun dengan pengalaman dan perkongsian calon-calon sebenar sebelum ini. Jadi anda bakal mendapat satu rujukan yang tepat disertakan dengan contoh soalan untuk persediaan anda

Apa Pada 2 Komponen Ini?

ebook-001-skrip

Komponen 1: KHAS SUKSES TEMUDUGA

Setelah selesai dan kami doakan anda lulus peperiksaan online, maka anda akan dipanggil ke sesi temuduga. Kami sediakan rujukan ini sebagai komponen ‘in-advance’ untuk anda masuk ke Latihan Separa Perubatan. Anda perlukan rujukan temuduga ini
  • 33 muka surat
  • 122 Soal jawab lazim perjawatan Separa Perubatan
  • Gambaran jelas mengenai jawatan mencakupi elaun, tempoh latihan dan pelbagai lagi
ebook-2-skrip

Komponen 2: KHAS KONFIDEN TEMUDUGA

Untuk persediaan yang lebih mantap untuk temuduga Separa Perubatan, lengkap soalan dan template jawapan, komponen Simulasi ini bakal menjadikan anda terkehadapan berbanding calon lain. Ketepikan calon lain!
  • 15 Muka surat
  • 10 soalan dan jawapan temuduga
  • Mengenalpasti tujuan soalan diajukan
  • Tips menjawab soalan temuduga

Peluang anda untuk akses kepada satu-satunya rujukan Temuduga Separa Perubatan ada di sini

Buat tempahan sekarang!

Jika anda pembeli LAMA
KLIK button ini

Jika anda pembeli BARU,
KLIK button ini